Avovesikurssi kesäkuussa

Oletko aina haaveillut uimisesta avovedessä, mutta et ole sinne uskaltanut yksin mennä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi avovesiuintiin ammattilaisten opastuksella.

Avovesikurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan 300-400m. Kurssilla käydään läpi mm. turvallisuutta, avovesiuinti tekniikkaa ja varusteita.

Kurssilaiset kokoontuvat 26.6. ja 27.6., molemmilla kerroilla 2h. Kurssi toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 4hlö.

Kurssin hinta 40,00€/hlö.

Alaikäiset voivat osallistua kurssille mikäli saavat vanhemmilta lupalapun osallistumiseen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 20.6.2018 mennessä hydrapla(at)gmail.com. Tarvittavat tiedot osallistujalta: nimi, sähköposti, puh.numero, uimataito sekä alaikäisen lupalappu ja vanhemman yht.tiedot.

Osallistujat saavat infokirjeen ennen kurssin alkua.

Kurssin vastuullisena ohjaajana toimii Meri Viljanen, valmentaja ja kilpa- ja avovesiuimari. Apuohjaajina toimivat mm. Rami Laakso (kilpauimari, avovesiuimari), Jani Mäkitanner (avovesiuimari), Kari Koivisto (kilpauimari, triathlonisti), Sami Kähkönen (kilpauimari, triathlonisti), Jari Mesimäki (triathlonisti, uimari)

Pakolliset varusteet: uima-asu, uimalakki, uimalasit.
Märkäpuku on hyvä lisävaruste, mutta ei pakollinen.

Lue lisää: Hydra

Tervetuloa avovesikurssille Myllylammelle Nummelaan > katso tarkempi uintipaikan sijainti täältä Myllylampi kartalla.

Avovesiuinti on uintia luonnonvedessä eli meressä, järvessä, lammessa ja joessa. Se on elämyksellistä kuntoliikuntaa ja ulkoilua, jolle Suomen puhtaat ja turvalliset vesistöt tarjoavat mainiot olosuhteet.