SM-uinnit 2.pvä

Toinen päivä Lappeenrannassa alkoi aamulla 8.30 verrauinnilla ja kilpailut alkoivat klo 9.30. Hydralaiset saapuivat kisapaikalla kuitenkin vasta kymmenen aikoihi ja verra hoidettiin hyppyaltaalla. Päivän aloitti Meri uimalla 200sku aikaan 2.47,95 ja sijoittui toiseksi. Toisena altaaseen hyppäsin vaparistit. Monica Paavilainen aloitti kisaurakkansa uiden 100vu aikaan 1.54,47 ja sijoittui ajalla viidenneksi. Anne-Mari ui muutaman vuoden nuorempien sarjassa saman matkan aikaan 1.07,68 ja voitti kultaa.

Seuraavana altaaseen hyppäsi Liisa Kivimäki, joka aloitti omat kilpailunsa 200ru uiden ajan 4.37,63 (PB), kyseisellä ajalla Liisa voitti kultaa. Monica ui samassa erässä Liisan kanssa ja ajaksi tuli 4.37,25. Monica ui omassa sarjassa pronssille. Ansku ui ajan 3.13,11 ja sijoittui toiseksi ja Meri ui 3.10,01 ja sijoittui myös omassa sarjassaan toiseksi. Aamujakelussa saatiin päätökseen ja suuntasimme kaupungille syömään.

Iltajaksossa verra alkoi klo 15.30 ja kilpailut klo 16.30. Altaaseen pulahti ensimmäisenä Rami Laakso, joka ui 50ru aikaan 39,45(SB) joka oikeutti 7.sijaan. Liisa ja Ansku uivat seuraavaksi 400vu, Liisan aika oli 9.45,53 ja hän sijoitti toiseksi. Ansku ui 5.12,65 ja voitti oman ikäluokkansa kultaa. Meri lopetti kilpailunsa 100pu uintiin, uiden ajan 1.20,60 ja voitti pronssia. Ansku kävi vielä pulahtamassa 100sku verran altaassa, uiden ajan 1.18,62 ja voittaen hopeaa.

Kahden päivän mitalisaalis oli huimat 12, joka on todella kova saavutus 5.henkilön joukkueelle.

Sunnuntaina altaassa seuran edustusta jatkaa vielä Rami uiden 50vu. Tsemppiä vielä koitokseen!